Orlando Bloom

Kép
Sztárok

Édes négyes? Miranda és Orlando új szerelmével a Coachellán - FOTÓK

Aki már megtapasztalta, hogy milyen hosszú évek, és egy csúnya szakítás után újra találkozni az exel, annak nem kell tovább taglalnunk, mennyire kínos lehet egy ilyen pillanat.

Kép
Sztárok

Tökéletes kombináció: Szexi sztárpasik és cuki kutyáik - FOTÓK

Cuki kutyák és szexi férfiak. Kell még valami egy jó naphoz? Ettől a tökéletes kombinációtól nincs az a női szív, ami ne olvadna el azonnal. Mutatjuk a legjobb párosokat!

Kép
Shopping

Miranda Kerr bámulatos ékszereket tervezett - FOTÓK

Három szezon közös kampányai során Miranda Kerr és a Swarovski olyan kreatív együttműködésbe kezdett, ami végül egy kollekció formájában öltött testet. Mutatjuk a csodás ékszereket!

Kép
Sztárok

5 stílustipp, amit Miranda Kerr naponta alkalmaz

Miranda Kerr igazi stílusikon, így bátran fogadjuk meg stílustanácsait mielőtt belevetnénk magunkat a tavaszi kollekció megvásárlásába. Íme a modell öt kedvenc alapdarabja.

Kép
Stílus

Miranda Kerr káprázatos ékszereket tervezett a Swarovskinak

A márka és múzsája, Miranda Kerr egy elegáns vacsora keretein belül ünnepelték meg a modell első hivatalos együttműködését, mint az új ékszerkollekció közreműködő tervezője.

Kép
Sztárok

Ezzel a multimilliomos férfival randizik újabban Miranda Kerr

Mióta Miranda Kerr és Orlando Bloom szakítottak mindenki arra vár, mikor találja meg az igazit Miranda, aki mostanában kirobbanó formában van. Úgy tűnik, a modell jó úton jár a boldogsághoz vezető úton, hiszen sokan úgy vélik, már új barátja van a szépségnek.

Kép
Sztárok

Golden Globe 2014: Sztárok az InStyle afterpartiján

A 71. Golden Globe gála képei pillanatok alatt elárasztották a világhálót. Tegnap a legjobban öltözött vörös szőnyeges sztárokat mutattuk meg nektek, ma pedig az afterparti legjobb szettjeit válogattuk nektek össze.

Kép
Sztárok

Taylor Swift az InStyle január-februári címlapján

Megjelent a január-februári InStyle, a címlapon a mindig stílusos énekesnő, Taylor Swift. Ha kíváncsi vagy arra, hogy mit rejt még az új szám, akkor jó helyen jársz: alább láthatsz egy kis ízelítőt a tartalomból.

Kép
Sztárok

Reptéri sikk: Miranda Kerr

Miranda Kerr még a reptéren is sikkes: a topmodell Japánba érkezett egy Michael Kors rendezvényre, amikor lencsevégre kapták ebben a laza, és stílusos szettben.

Kép
Sztárok

Miranda Kerr: Mrs. Mindig Tökéletes

Megszoktuk már, hogy Miranda Kerr mindig minden helyzetben a maximumot hozza ki szerencsés adottságaiból. Így tett a Rómeó és Júlia tegnapi premierjén is.

Előző oldal